Rakentajalle

Jos suunnittelet talon rakentamista tai kesämökin sähköistystä Kajaven alueella, ota yhteyttä liittymämyyntiä hoitavaan tekniseen palveluumme, puhelin 0800 9 2200 klo 8-16 ja sähköposti. Voit myös käydä Kajaanin palvelutoimistossamme.


Tee liittymissopimus ajoissa

Varmista sähkönsaanti tontillesi hyvissä ajoin, haja-asutusalueella jo tontin hankintavaiheessa. Liittymän toimitusaika vaihtelee vyöhykkeittäin rakennuspaikan ja –ajankohdan mukaan ja kestää 1-6 kuukautta. Tekemällä liittymissopimuksen ajoissa varmistat, että käytössäsi on sähköä heti rakennustöiden alkaessa.
 
Liittymissopimuksessa määritellään sähkösuunnitelmaan perustuva pääsulakekoko ja liittymismaksu. Noudatamme liittymismaksuissa vyöhykehinnoittelua, jonka periaatteet Energiavirasto on vahvistanut valtakunnallisesti noudatettaviksi.
 
Liittymismaksuun ei sisälly liittymisjohtoa, vaan asiakas rakennuttaa sen kustannuksellaan valitsemallaan sähköurakointiliikkeellä. Liittymisjohtoja rakentavat myös Loisteen verkostourakoitsijat, kuten esimerkiksi Eltel Networks, ENP ja Enerke.

Sähköverkkoon liittyminen

Tilaa sähköliittymä

Sähköurakoitsijoiden SU-ohjeet

Rakentajan muistilista

Rakentajan opas