Avoimet työpaikat

verkostosuunnittelija

VERKKOTALOUSASIANTUNTIJA

Haluatko yhdistää työssäsi talouden ja tekniikan osaamisesi? Haemme tiimiimme asiantuntijaa, jonka keskeisimmät tehtävät liittyvät sähköverkkojen valvontamalliin, liittymisperiaatteiden ja tuotteiden ylläpitoon sekä toiminnan ja talouden raportointiin ja suunnitteluun. Olet avainroolissa sähköverkon toiminnan optimoinnissa sekä hinnoittelumalliemme kehittämisessä. Työskentelet aktiivisesti yhdessä tiimimme ja talouden asiantuntijoidemme kanssa. 

Tehtävässä menestymisen takaamiseksi toivomme sinulta soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa sekä talouden osaamista. Arvostamme sähköverkon valvontamallin tuntemusta ja aikaisempaa kokemustasi sähköverkkoliiketoiminnasta. Sinulla on kokemusta erilaisista tietojärjestelmistä ja erinomaiset Excel–taidot. Olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, ratkaisukeskeinen ja oppimishaluinen. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen, hyvän työympäristön ja mukavat työkaverit sekä laajan kirjon työnantajan tarjoamia etuja. Toimenkuvan sisältöä ja painotuksia voimme muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Meillä on nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet ja voitkin työskennellä toimipisteissämme Kajaanissa, Oulussa, Espoossa tai Rovaniemellä. Odotamme kuitenkin säännöllistä työskentelymahdollisuutta Kajaanissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.-9.6. klo 12-16 Kajave Oy:n toimitusjohtaja Heikki Juntunen, puh. 050 551 0466, muina aikoina Mercuri Urvalissa Johanna Massa, puh. 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 17.6.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-15347).

 

REKRYTOINTEIHIN LIITTYVÄT TIEDUSTELUT

Erityisasiantuntija, johdon ja henkilöstön tukipalvelut,
Anja Mäkelä, puhelin 010 226 1225, anja.makela(@)loiste.fi