Avoimet työpaikat

ERITYISASIANTUNTIJA, RAKENNUTTAMINEN 
vastaamaan sähköasemien ja alueverkon rakennuttamisesta

Haemme vahvan kokemuksen omaavaa erityisasiantuntijaa koordinoimaan Loisteen sähköasemien ja alueverkkojen suunnittelu- ja rakennuttamistyötä yhdessä asiantuntijoidemme ja kumppaniverkostomme kanssa.

Toimenkuva

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Loisteen ja sen asiakkaiden sähkön alue- ja jakeluverkkoja. Tehtäviisi kuuluu toimia alueverkko- ja sähköasemahankkeiden sekä verkostokomponenttien hankintaprojektien asiantuntijana. Vastaat kustannustehokkaiden alueverkon suunnittelu- ja rakennuttamiskäytäntöjen kehittämisestä. Osallistut myös omalta osaltasi Loisteen alue- ja jakeluverkon pitkän tähtäimen kehittämiseen ja tavoiteverkkosuunnitteluun.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI) sekä laaja-alaista työkokemusta alueverkon ja sähköasemien suunnittelusta sekä rakentamisesta ja käyttöönotosta.  Edellytämme sähkön suurjännitelaitteiden, turvallisuusmääräysten ja alan standardien hyvää tuntemusta sekä verkostoautomaation ja suojaustekniikan osaamista. Alueverkon mekaanisen mitoituksen tuntemus sekä kokemus tuulivoimapuistojen sähköverkon rakennushankkeista katsotaan eduksesi. Osaamisesi projektinhallinnasta ja hankintamenettelyistä tukevat myös työssä menestymistäsi. 

Olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, tarkka ja ratkaisukeskeinen. Toimit luontevasti alueverkon asiakkuus- ja kumppaniverkostossamme sekä suomeksi että englanniksi. Haluat kehittyä Loisteen ja Suomen parhaaksi alueverkon ja sähköasemien asiantuntijaksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen, hyvän työympäristön ja mukavat työkaverit sekä laajan kirjon työnantajan tarjoamia etuja. Toimipisteemme sijaitsevat Kajaanissa, Rovaniemellä, Espoossa ja Oulussa, meillä on myös nykyaikaiset etätyöskentelymahdollisuudet. Tehtävä sisältää matkustamista erityisesti Kainuun ja Pohjois-Suomen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Loisteen Esko Ainasoja, 050 412 7460 / esko.ainasoja@loiste.fi tai Mercuri Urvalissa Johanna Massa, 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.

 

SUUNNITTELUASIANTUNTIJA, RAKENNUTTAMINEN
vastaamaan jakeluverkon suunnittelusta ja rakennuttamisesta

Haemme suunnitteluasiantuntijaa Kajaaniin vastaamaan osaltasi jakeluverkon sähköisestä suunnittelusta ja rakennuttamisesta.

Toimenkuva

Pääosa tehtävistäsi koostuu sähkönjakeluverkon kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja rakennuttamisesta sekä projektien hallinnasta. Työskentelet aktiivisesti kumppaniverkostomme kanssa ja huolehdit suunnittelu- ja rakennuttamiskäytäntöjen kustannustehokkaasta kehittämisestä. Osallistut myös jakeluverkon tavoiteverkkosuunnitteluun ja pitkän tähtäimen kehittämiseen.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa sähkövoimatekniikan koulutusta sekä työkokemusta sähköverkoista. Työkokemuksesi verkostosuunnittelusta ja tuntemuksesi mekaanisesta mitoituksesta katsotaan eduksesi. Sinulla on kokemusta suunnittelutyökaluista (esim. Trimble NIS) ja suunnitteluprojektien hallinnasta.

Olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, tarkka ja ratkaisukeskeinen. Toimit asiakaspalveluhenkisesti kumppaniverkostossamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen, hyvän työympäristön ja mukavat työkaverit sekä laajan kirjon työnantajan tarjoamia etuja. Meillä on nykyaikaiset etätyöskentelymahdollisuudet, odotamme kuitenkin työskentelymahdollisuutta ensisijaisesti Kajaanissa. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustusta erityisesti Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Loisteen Esko Ainasoja, 050 412 7460 / esko.ainasoja@loiste.fi tai Mercuri Urvalissa Johanna Massa, 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.

 

REKRYTOINTEIHIN LIITTYVÄT TIEDUSTELUT

Erityisasiantuntija, johdon ja henkilöstön tukipalvelut,
Anja Mäkelä, puhelin 010 226 1225, anja.makela(@)loiste.fi