Insplan tuottaa Kajavelle sähköverkon tarkastukset sekä kunnossapidon projektivalvonnan

Kajave on kilpailuttanut sähkönjakelu- ja alueverkon kunnossapitotarkastukset, kunnossapidon suunnittelun sekä projektivalvonnan. Kolme vuotinen yhteistyösopimus tehtiin valtakunnallisesti toimivan energia- ja infrastruktuurialan asiantuntijapalveluita tarjoavan Insplan Oy:n kanssa.

Insplan vastaa 1.11.2020 alkaen Kajaven sähköverkkotyömaiden valvonnasta, turvallisuus- ja kuntotarkastuksista sekä kunnossapitosuunnittelusta.

- Tehtävämme on vastata yhteiskunnan tarpeisiin ja rakentaa pitkän elinkaaren sähköverkkoa. Yhteistyössä Insplanin kanssa projektivalvonnan lisäksi huomiomme on erityisesti työmaiden ja sähköverkon turvallisuudessa, Kajaven toimitusjohtaja Heikki Juntunen sanoo.

- Kumppanuuden kautta saamme tuotettua kokonaisvaltaisempaa kuntotarkastusta ja suunnittelua suoraan kunnossapitourakoitsijoillemme, Kajaven projektipäällikkö Eetu Niskanen sanoo.

- Nyt alkava kumppanuutemme on meille todella tärkeä ja pitkäjänteisiin yhteistyösopimuksiin perustuvan uudistetun strategiamme mukainen. Meistä on hienoa saada olla mukana varmistamassa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen sähköverkon toimintavarmuutta, Insplanin toimitusjohtaja Mika Seppänen sanoo.

- Yhteistyö on meille mahtava juttu, sillä se osoittaa selkeästi meidän strategista suuntaamme. Olimme varsin mielissämme siitä, että kumppanuussopimusta tukee yritysten samansuuntaiset arvot sekä notkea ja joustava toimintatapa. Tällaiselle perustalle rakentuu aito, molempia osapuolia hyödyttävä kumppanuus parhaimmillaan, Insplanin sähköverkot-liiketoiminnasta vastaava johtaja Toni Seppänen jatkaa.

Lisätietoja

Kajave Oy, projektipäällikkö Eetu Niskanen, puh. 050 381 6512, eetu.niskanen@loiste.fi

Insplan Oy, toimitusjohtaja Mika Seppänen, puh. 050 543 9888, mika.seppanen@insplan.fi

Insplan lyhyesti:

Insplan Oy on valtakunnallisesti toimiva sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Kasvuyhtiön tavoitteena on olla Suomen johtava energia- ja infrastruktuurialan asiantuntija.

Avainsanat:

sähköverkko , toimitusvarmuus , Kajave , Insplan , Projektinvalvonta