Laskuttajayritys vaihtuu - olethan tarkkana kun maksat laskua

sähköverkko

Vaihdamme asiakastietojärjestelmää ja se tuo muutamia muutoksia siirtomaksujen laskutukseen.

Marraskuussa kaikki asiakkaamme saavat laskurytmistä riippumatta laskun, jolla laskuttajayrityksenä laskun tilisiirto-osassa on vielä Loiste Energia Oy. Joulukuun alusta 1.12. jälkeen lähetetyillä laskuilla laskuttajayritys on Kajave Oy ja tilinumero muuttuu.

Jos saat paperilaskun, otathan muutoksen huomioon ja käytä 1.12. jälkeen päivätyillä laskuilla Kajave Oy:n tilinumeroa ja aina kyseisen laskun viitettä. Näin toimimalla varmistat sen, että maksu tulee perille. Vanhan laskun viitettä tai tilinumeroa käyttämällä maksut eivät tule perille, mistä aiheutuu turhia maksumuistutuksia ja viivästysmaksuja.

E-laskuna tai suoramaksuna laskunsa saavien asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään, sillä voimassaolevat e-lasku ja suoramaksusopimukset siirtyvät Loiste Energia Oy:ltä Kajave Oy:lle automaattisesti.

Haluammekin kannustaa vaihtamaan perinteinen paperilasku helppoon e-laskuun. Siinä maksun tiedot ovat valmiiksi oikein ja sinun tarvitsee vain hyväksyä lasku maksuun tai valita sille automaattiveloitus. Teet samalla pienen ilmastoteon!

Kaikki Kajaven e-laskuasiakkaat osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on 250 euron arvoinen majoituslahjakortti Hotel Ukkohallaan sekä kylpyläliput kahdelle. Arvomme palkinnon kaikkien niiden Kajaven asiakkaiden kesken, joilla on e-lasku käytössä 15.1.2020. Tutustu myös arvonnan sääntöihin