Postin lakko viivästyttää paperipostia - asiakkuutesi tärkeät tiedot löytyvät Oma Energiasta

sähköverkko

Jos sähkölaskut ovat tähän saakka tulleet sinulle kirjepostina, Postin 11.11. alkanut lakko voi myöhästyttää laskun saapumista useilla viikoilla. Mikäli postin kulku normalisoituu nyt nopeasti lakon päätyttyä, ehdit samantien toimiessasi maksaa marraskuulle päivätyn laskun, vaikka eräpäivä olisi juuri ehtinyt mennä ohi.
 

Asiakkuutesi tärkeät tiedot ja laskut löydät Oma Energia -palvelusta

Oma Energia -palvelumme toimii 24/7 - sen kautta pääset milloin tahansa tarkistamaan oman laskutilanteesi. Avoimet laskut tulevat näkyviin Oma Energiaan hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Palveluun kirjaudutaan www.kajave.fi etusivulta omilla verkkopankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi.

Vaihtoehtoisesti voit soittaa Kajaven asiakaspalveluun. Laskuihin ja niiden maksamiseen liittyviin tiedusteluihin vastaamme maksuttomassa numerossa 0800 9 2990 arkisin kello 8-20. Varauduthan siihen, että Postin lakko saattaa ruuhkauttaa myös asiakaspalveluamme.

Noin puolet lähettämistämme laskuista lähettää Jakeluyhtiö Suomi JYS, jonka toimintaan Postin lakko ei vaikuta. Tämän jakelun piirissä olevat asiakkaat saavat laskunsa ilman jakeluviiveitä.

Sähköiset e-laskut saapuvat omaan verkkopankkiin normaaliin tapaan. Suoramaksulaskuissa laskutiedote ei välttämättä lakon vuoksi saavu ajoissa, mutta laskunmaksu hoituu eräpäivän mukaisesti.
 

Vaihda helppoon e-laskuun ja tee samalla ilmastoteko

Omaan verkkopankkiin saapuva e-lasku on turvallinen, helppo ja ympäristöystävällinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskut. E-laskussa on samat tiedot kuin paperilaskussa ja sen maksaminen on helppoa: laskun summa ja viitenumero ovat valmiina hyväksymistäsi varten. Lasku tallentuu verkkopankkiin ja tulee perille ilman jakeluviiveitä. Kätevimmin voit vaihtaa paperilaskun e-laskuksi samalla, kun maksat laskua omassa verkkopankissasi. Kaikki Kajaven e-laskuasiakkaat osallistuvat automaattisesti Hotel Ukkohallan majoituslahjakortin arvontaan