Vikailmoitus


Ennen vikailmoitusta lue tämä

Jos jokin sähkölaite lakkaa toimimasta, tarkista ensin, ettei laite ole rikki. Kokeile myös, ettei vika ole pistorasiassa kytkemällä siihen toinen laite.

Seuraavaksi tarkista mittaritaulusta, onko sulake palanut tai ns. automaattisulakkeen kytkin lauennut. Muista tarkistaa myös pääsulakkeet eli palaako punainen vikavilkku sähkömittarissa. Jos sulake on palanut viallisen sähkölaitteen takia, huollata laite sähköliikkeessä tai poista se käytöstä.

Etenkin pienissä asunnoissa sulakkeen palaminen voi johtaa koko kodin pimenemiseen. Jos sulakkeen vaihtaminen ei auta, vika voi olla laajempi. Ennen sähköyhtiöön soittamista tarkista kuitenkin, onko naapurilla sähköt.

 

Valvomon yhteystiedot

Vikailmoitusnumero on 0800 9 2500. Numero toimii ympäri vuorokauden.

Verkkoalueeseemme kuuluvat Kainuun kunnat sekä Pyhännän kunta ja entisen Kestilän kunnan alue uudessa Siikalatvan kunnassa Pohjois-Pohjanmaalla.

Yksittäisistä sähkön toimitusvarmuutta tai sähköturvallisuutta vaarantavista puista pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla tai puhelimitse 0800 9 2500.

Kaikkien sähköyhtiöiden häiriösivut ja yhteystiedot
 

Sähkökatkokartta

Ajantasainen, kuntakohtainen sähköverkon Sähkökatkokartta näyttää jakeluverkkomme huoltokeskeytykset ja sähköhäiriöt sekä niiden arvioidun keston.